HUNGRY MINDS en equal.brussels zetten het licht op psychologisch geweld tussen partners

HUNGRY MINDS en equal.brussels zetten het licht op psychologisch geweld tussen partners

In 2019, zouden we kunnen denken dat controle, overheersing, vernedering, intimidatie,… in een koppel uitzonderlijk zijn. 

Nochtans is in regio Brussel één vrouw op de twee slachtoffer van dit type geweld door haar partner. Hier moet een einde aan komen. 

Ter gelegenheid van de Internationale dag voor uitbanning van geweld op vrouwen van 25 november 2019 heeft equal.brussels, in samenwerking met Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Nawal Ben Hamou,  een beroep gedaan op HUNGRY MINDS om een sensibilsatiecampagne te realiseren voor de daders. 

Het concept? Mannen ervan bewust maken dat de uitoefening van psychologisch geweld op zijn partner haar uitdooft. Door licht op geweld te zetten, wilt de campagne daders bewustmaken over de ernst van hun acties en hen informeren over de mogelijke oplossingen. 

Het creatieve agentschap ontwikkelde een video voor sociale netwerken en affiches – zichtbaar in het openbaar vervoer van de MIVB. 

Vimeo : https://vimeo.com/374162087

Credits

Clients

equal.brussels

Hungry Minds

Chief Creativity Officer: Damien Ronday

Regisseur : Xavier Lechanteur 

Chief Operator : Philipe Therasse

Postproduction : Augustin Fievet

Account Manager : Pauline Thonnart

Over Hungry Minds

Big & complex challengesrequire big, simple ideas

(Y)our communication challenges are bigger and more complex.More than ever, the answer is simple: creativity!

We are a creative lead agency.We tackle communication challenges with big, simple ideas.We are focused on rocking your funneland changing your persona into advocates,thanks to efficient & fast-integrated campaigns.

Hungry Minds
Route de Louvain-la-Neuve 4/19
5001 Namur