HUNGRY MINDS en Visit.Brussels stimuleren het toerisme in Brussel

HUNGRY MINDS en Visit.Brussels stimuleren het toerisme in Brussel

Net zoals elke grote stad, biedt stad Brussel een kaart rijk aan voordelen voor de toeristen van onze mooie hoofdstad – de Brussels Card. Deze kaart biedt niet enkel toegang tot de meeste iconische musea van onze prachtige stad maar eveneens een breed scala aan kortingsbonnen die zowel in de smaak zal vallen van bier- en gastronomieliefhebbers. 

 Om de Brussels Card in de spotlight te zetten, heeft Visit.Brussels een beroep gedaan op de talenten van Hungry Minds. We volgen gedurende anderhalve minuut een backpacker, een jong koppel en een senior koppel die op stap zijn in de meeste onvermijdelijke plaatsen van Brussel. 

Vimeo : https://vimeo.com/352048506

De challenge van deze video? Er in slagen om de drie doelgroepen in een mum van tijd overtuigen dat Brussel inderdaadthe place to be is voor hun opkomend citytrip en dat de Brussels Card een must-have is voor een geslaagde reis ! 

 

 Credits

Client : Visit.Brussels 

Account : Stéphane Henry, Anaïs Van Der Heyden

Production : Augustin Fievet, Maximilien Charlier

Drone : Denis Closon 

Over Hungry Minds

Big & complex challengesrequire big, simple ideas

(Y)our communication challenges are bigger and more complex.More than ever, the answer is simple: creativity!

We are a creative lead agency.We tackle communication challenges with big, simple ideas.We are focused on rocking your funneland changing your persona into advocates,thanks to efficient & fast-integrated campaigns.

Hungry Minds
Route de Louvain-la-Neuve 4/19
5001 Namur