HUNGRY MINDS zet mozzeno.com in de kijker !

HUNGRY MINDS zet mozzeno.com in de kijker !

mozzeno.com is een jonge start-up die niet over dezelfde communicatiemiddelen beschikt als haar concurrenten. En denkt dus… creatief! 

Gaande van de vaststelling dat 455 bankkantoren tegen 2022 zullen sluiten en zo hun etalage leeg en triestig achterlaten, besliste mozzeno.com om deze goedkope zichtbaarheidskans te grijpen ! 

En waarom ze niet gebruiken om de voorbijgangers te stimuleren om in de Positive Money Community toe te treden? Dezelfde etalages waar klanten het gewoon waren om relevante informatie te ontvangen over hun financiën worden dragers van positieve, interpellerende en ludieke communicatieboodschappen! 

Vergeleken met een klassieke affichecampagne is deze tactiek. creatiever en 10 keer goedkoper voor de pionier start-up van collaboratieve leningen. Het agentschap werkte zoals gewoonlijk met Focus Advertising voor de adaptatie van de campagne in het Noorden van het land. mozzeno.com, Hungry Minds en Focus Advertising gaan door met de identificatie van de volgende etalages die deze campagne zullen ondersteunen. 

mozzeno.com 

Actief sinds februari 2017, mozzeno.com is de eerste Belgische platform voor collaboratieve leningen die particulieren toelaat om indirect projecten te financieren van andere particulieren. 

mozzeno.com wilt met zijn model terugkeren naar de basis van het traditioneel wederzijds banksysteem waarin het spaargeld van de ene uitsluitend gebruikt wordt om de projecten van het andere te financieren, zonder complexe transformatie. 

Facebook : https://www.facebook.com/mozzeno/videos/555431815217573/ 

Viméo : https://vimeo.com/372637338 

 

Over Hungry Minds

Big & complex challengesrequire big, simple ideas

(Y)our communication challenges are bigger and more complex.More than ever, the answer is simple: creativity!

We are a creative lead agency.We tackle communication challenges with big, simple ideas.We are focused on rocking your funneland changing your persona into advocates,thanks to efficient & fast-integrated campaigns.

Hungry Minds
Route de Louvain-la-Neuve 4/19
5001 Namur